Welcome
Nice that you are looking around
See you soon at Guggital
53 results found with an empty search
- Menu | Hotel Restaurant Guggital Zug
Diverse menu at Hotel Restaurant Guggital: meat, fish, vegetarian, and vegan dishes. High-quality ingredients for an exceptional dining experience. Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Frequently searched Menu Wine List Menu Suggestions Christmas Menu Suggestions Aperitif Snacks & Finger Food Opening Hours Home Restaurant Guggital Aktuell Christmas Season Birthday Reservation requested Menu Menu Dessert Menu Children's Menu Wine List Beverage Menu Afternoon Menu Restaurant Service Hours Christmas Season Christmas Celebrations Christmas Menu Suggestions Aperitif/Appetizer Aperitif currently Apero riche Finger Food Buffet Finger Food & Snacks Aperitif Package Finger Food Package Apero riche Package Apero riche Guggital Pre-order (from 2 people) Chateaubriand Fondue Chinoise Banquets Guggital Banquet Banquet Variety Banquet Planning Menu Suggestions Information T&Cs Occasions First Communion Family Celebration Corporate Events First Communion Wedding Funeral Service Hall Rental Premises Dining room Small dining room Banquet Hall Cocktail Lounge Regular's area Hotel Lobby Meeting Room Outdoor All year round Valentine's Day Butcher's buffet Good Friday 'Fishlovers' Easter First Communion Asparagus season Mother's Day Father's Day 1 August Wild time Christmas parties Guggital loves vegan Vegetarian Vegan Children at Guggital Children historically Children's Menu Children's Desserts Children's Playground Painting & Playing Children's High Chairs & Changing Tables Breastfeeding & Baby food Specialties Culinary journey Perch Zug style Beefsteak tartare Vegan tartare Guggital's Summer Plate Tarte Flambée Zuger Cherry Ice Cream Cake Zug Iced Coffee Cassata Mini Coupe Espresso Guggital Ice Cream Catering Takeaway Delivery Service Finger Food & Snacks Aperitif & Apero riche Catering Catering Buffet Catering Dessert Buffet Information Guest Garden Under Chestnut Trees Garden banquets Terrace Garden lounge Relax Children's Playground Smoking Lounge Dogs in the Garden Zug Sunset Table occupancy Bits and Pieces Reservation Decoration Dietary preference Brought items | Corkage fee People with disabilities Cognitive Impairment Accessibility Dogs in the Restaurant My Bo's Dog Treats Smoking Restaurant Home Service hours Menu Culinary Winter Hausgemachte Tagliolini mit Périgord-Trüffeln und Trüffelschaum Riccardo serviert Ihnen Polpo e patate Rehschnitzel* mit Wildrahmsauce Rotkraut, glasierte Maroni, Rosenkohl, Butterspätzli, Speck und Silberzwiebeln, Rotweinbirne, Preiselbeeren Ginger Love: Feiner Drink mit hausgemachtem Inwer-Zitronensirup, als Cock- und Mocktail Swiss-Lachs-Variation Eine feine Variation aus Rauchlachs, mit Randen herbstlich mariniertem Lachs und feiner Lachsterrine, serviert mit Blinis und Creme fraîche Bunte Dessertvariation Schokoladenmousse, Tiramisu, Panna Cotta mit Passionsfrucht, Zitronen-Tartelette mit Eischneehaube und Cannoli alla Ricotta mit Pistazien Winterliches Risotto mit Kürbis, gerösteten Haselnüssen und steirischem Kürbiskernöl vegan Hausgemachte Tagliolini mit Périgord-Trüffeln und Trüffelschaum Riccardo serviert Ihnen Polpo e patate Rehschnitzel* mit Wildrahmsauce Rotkraut, glasierte Maroni, Rosenkohl, Butterspätzli, Speck und Silberzwiebeln, Rotweinbirne, Preiselbeeren Ginger Love: Feiner Drink mit hausgemachtem Inwer-Zitronensirup, als Cock- und Mocktail Swiss-Lachs-Variation Eine feine Variation aus Rauchlachs, mit Randen herbstlich mariniertem Lachs und feiner Lachsterrine, serviert mit Blinis und Creme fraîche Bunte Dessertvariation Schokoladenmousse, Tiramisu, Panna Cotta mit Passionsfrucht, Zitronen-Tartelette mit Eischneehaube und Cannoli alla Ricotta mit Pistazien Winterliches Risotto mit Kürbis, gerösteten Haselnüssen und steirischem Kürbiskernöl vegan Hausgemachte Tagliolini mit Périgord-Trüffeln und Trüffelschaum Riccardo serviert Ihnen Polpo e patate Rehschnitzel* mit Wildrahmsauce Rotkraut, glasierte Maroni, Rosenkohl, Butterspätzli, Speck und Silberzwiebeln, Rotweinbirne, Preiselbeeren Ginger Love: Feiner Drink mit hausgemachtem Inwer-Zitronensirup, als Cock- und Mocktail Swiss-Lachs-Variation Eine feine Variation aus Rauchlachs, mit Randen herbstlich mariniertem Lachs und feiner Lachsterrine, serviert mit Blinis und Creme fraîche Bunte Dessertvariation Schokoladenmousse, Tiramisu, Panna Cotta mit Passionsfrucht, Zitronen-Tartelette mit Eischneehaube und Cannoli alla Ricotta mit Pistazien Winterliches Risotto mit Kürbis, gerösteten Haselnüssen und steirischem Kürbiskernöl vegan Hausgemachte Tagliolini mit Périgord-Trüffeln und Trüffelschaum Riccardo serviert Ihnen Polpo e patate Rehschnitzel* mit Wildrahmsauce Rotkraut, glasierte Maroni, Rosenkohl, Butterspätzli, Speck und Silberzwiebeln, Rotweinbirne, Preiselbeeren Ginger Love: Feiner Drink mit hausgemachtem Inwer-Zitronensirup, als Cock- und Mocktail Swiss-Lachs-Variation Eine feine Variation aus Rauchlachs, mit Randen herbstlich mariniertem Lachs und feiner Lachsterrine, serviert mit Blinis und Creme fraîche Bunte Dessertvariation Schokoladenmousse, Tiramisu, Panna Cotta mit Passionsfrucht, Zitronen-Tartelette mit Eischneehaube und Cannoli alla Ricotta mit Pistazien Winterliches Risotto mit Kürbis, gerösteten Haselnüssen und steirischem Kürbiskernöl vegan Hausgemachte Tagliolini mit Périgord-Trüffeln und Trüffelschaum Riccardo serviert Ihnen Polpo e patate Rehschnitzel* mit Wildrahmsauce Rotkraut, glasierte Maroni, Rosenkohl, Butterspätzli, Speck und Silberzwiebeln, Rotweinbirne, Preiselbeeren Ginger Love: Feiner Drink mit hausgemachtem Inwer-Zitronensirup, als Cock- und Mocktail Swiss-Lachs-Variation Eine feine Variation aus Rauchlachs, mit Randen herbstlich mariniertem Lachs und feiner Lachsterrine, serviert mit Blinis und Creme fraîche Bunte Dessertvariation Schokoladenmousse, Tiramisu, Panna Cotta mit Passionsfrucht, Zitronen-Tartelette mit Eischneehaube und Cannoli alla Ricotta mit Pistazien Winterliches Risotto mit Kürbis, gerösteten Haselnüssen und steirischem Kürbiskernöl vegan Guggital Winter – Flavour, Warmth and Gentle Anticipation As the air grows crisp and the Guggital settles into its calm winter rhythm, it becomes the perfect moment for warm, heartfelt enjoyment. Our winter menu invites you to indulge in seasonal delights: creamy black salsify soup, homemade tagliolini with fresh truffle, aromatic pumpkin risotto, delicate mushroom creations or monkfish wrapped in bacon. And for those who love the classics, our beef fillet with port wine sauce is a true winter favourite. There is something for everyone: Fine classics, Swiss and Zug specialties, beloved Guggital favourites, and winter dishes with fish, meat, vegetarian and vegan options. And in true Guggital tradition, we serve homemade desserts, ice creams and sorbets. A touch of festive anticipation Alongside all these winter flavours, a gentle sense of Christmas begins to appear — subtle and warm, like a reminder of cosy gatherings, festive menus and the joy of shared moments with family, friends or colleagues. ➡️ Go to Guggital’s Christmas menu suggestions 🎁 We kindly ask for reservations For us, hospitality begins long before the first course. It b egins with thoughtful preparation for you. By reserving in advance, you help us tailor your visit with care and attention. This allows us to prepare your table, focus entirely on you and your guests, and create relaxed, memorable moments. Thank you for giving us the opportunity to welcome you the way we love best: attentive, warm and well prepared. We look forward to seeing you. See you soon at wintertime in the Guggital! ❄️ A touch of festive anticipation Alongside all these winter flavours, a gentle sense of Christmas begins to appear — subtle and warm, like a reminder of cosy gatherings, festive menus and the joy of shared moments with family, friends or colleagues. ➡️ Go to Guggital’s Christmas menu suggestions 🎁 We kindly ask for reservations For us, hospitality begins long before the first course. It b egins with thoughtful preparation for you. By reserving in advance, you help us tailor your visit with care and attention. This allows us to prepare your table, focus entirely on you and your guests, and create relaxed, memorable moments. Thank you for giving us the opportunity to welcome you the way we love best: attentive, warm and well prepared. We look forward to seeing you. See you soon at wintertime in the Guggital! ❄️ Guggital Winter – Flavour, Warmth and Gentle Anticipation As the air grows crisp and the Guggital settles into its calm winter rhythm, it becomes the perfect moment for warm, heartfelt enjoyment. Our winter menu invites you to indulge in seasonal delights: creamy black salsify soup, homemade tagliolini with fresh truffle, aromatic pumpkin risotto, delicate mushroom creations or monkfish wrapped in bacon. And for those who love the classics, our beef fillet with port wine sauce is a true winter favourite. There is something for everyone:Fine classics, Swiss and Zug specialties, beloved Guggital favourites, and winter dishes with fish, meat, vegetarian and vegan options. And in true Guggital tradition, we serve homemade desserts, ice creams and sorbets. We look forward to seeing you. See you soon at wintertime in the Guggital! ❄️ Culinary Winter Périgord TRuffles Christmas time Inspirations Coupe Nesselrode Children's Menu Add Wine List Add Beverage Menu Add Menu Add Wine List Add Menu Suggestions Add See you soon at Guggital
- Wine List | Hotel Restaurant Guggital, Zug
Exclusive wines at Restaurant Guggital Zug: Swiss & international wines, rare selections & wines by the glass. The perfect pairing for your dinner with lake views. Wine List Wine Lovers Eine erlesene Auswahl an Flaschenweinen im Offenausschank Wir beraten Sie gerne! Franciocortagenuss mit Seeblick und Sonnenuntergang Weinvitrine im Entree Tamas, Nicolino und Dima bereiten den Weinservice vor Ein Gläschen Wein zum Essen. Wir beraten Sie gerne! Wir führen ein gut sortiertes Weinsortiment mit manch Raritäten. Erlesene Auswahl an Weinen im Guggital Sie finden bestimmt den passenden Wein zu Ihrem Bankett! Charmant und professionell Die Auswahl an Weinen ist im Guggital beachtlich Eine erlesene Auswahl an Flaschenweinen im Offenausschank Wir beraten Sie gerne! Franciocortagenuss mit Seeblick und Sonnenuntergang Weinvitrine im Entree Tamas, Nicolino und Dima bereiten den Weinservice vor Ein Gläschen Wein zum Essen. Wir beraten Sie gerne! Wir führen ein gut sortiertes Weinsortiment mit manch Raritäten. Erlesene Auswahl an Weinen im Guggital Sie finden bestimmt den passenden Wein zu Ihrem Bankett! Charmant und professionell Die Auswahl an Weinen ist im Guggital beachtlich Eine erlesene Auswahl an Flaschenweinen im Offenausschank Wir beraten Sie gerne! Franciocortagenuss mit Seeblick und Sonnenuntergang Weinvitrine im Entree Tamas, Nicolino und Dima bereiten den Weinservice vor Ein Gläschen Wein zum Essen. Wir beraten Sie gerne! Wir führen ein gut sortiertes Weinsortiment mit manch Raritäten. Erlesene Auswahl an Weinen im Guggital Sie finden bestimmt den passenden Wein zu Ihrem Bankett! Charmant und professionell Die Auswahl an Weinen ist im Guggital beachtlich Guggital wine list Our wine list offers a diverse and rare selection that will impress wine connoisseurs, wine lovers and gourmets alike. Immerse yourself in the world of exquisite wines and discover the diversity of our range. Half bottle wines and wines by the glass Our carefully selected selection of bottled wines by the glass invites you to taste them. Enjoy the opportunity to try different wines by the glass and find your favorite. We also offer a fine selection of half-bottle wines (3.5 dl), ideal for small enjoyment or for sharing. Note on the wine list Please note that our wine list gives you an overview of what we have to offer. As we are always looking for new vintages and special wines, the offer listed here may differ slightly from the actual selection, vintages and prices. We would be happy to inform you about the current wines and help you with your selection. continue to Guggital's wine list Wine List Add Menu Add Menu Suggestions Add Beverage Menu Add Menu Add Menu Suggestions Add See you soon at Guggital Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Frequently searched Menu Wine List Menu Suggestions Christmas Menu Suggestions Aperitif Snacks & Finger Food Opening Hours Home Restaurant Guggital Aktuell Christmas Season Birthday Reservation requested Menu Menu Dessert Menu Children's Menu Wine List Beverage Menu Afternoon Menu Restaurant Service Hours Christmas Season Christmas Celebrations Christmas Menu Suggestions Aperitif/Appetizer Aperitif currently Apero riche Finger Food Buffet Finger Food & Snacks Aperitif Package Finger Food Package Apero riche Package Apero riche Guggital Pre-order (from 2 people) Chateaubriand Fondue Chinoise Banquets Guggital Banquet Banquet Variety Banquet Planning Menu Suggestions Information T&Cs Occasions First Communion Family Celebration Corporate Events First Communion Wedding Funeral Service Hall Rental Premises Dining room Small dining room Banquet Hall Cocktail Lounge Regular's area Hotel Lobby Meeting Room Outdoor All year round Valentine's Day Butcher's buffet Good Friday 'Fishlovers' Easter First Communion Asparagus season Mother's Day Father's Day 1 August Wild time Christmas parties Guggital loves vegan Vegetarian Vegan Children at Guggital Children historically Children's Menu Children's Desserts Children's Playground Painting & Playing Children's High Chairs & Changing Tables Breastfeeding & Baby food Specialties Culinary journey Perch Zug style Beefsteak tartare Vegan tartare Guggital's Summer Plate Tarte Flambée Zuger Cherry Ice Cream Cake Zug Iced Coffee Cassata Mini Coupe Espresso Guggital Ice Cream Catering Takeaway Delivery Service Finger Food & Snacks Aperitif & Apero riche Catering Catering Buffet Catering Dessert Buffet Information Guest Garden Under Chestnut Trees Garden banquets Terrace Garden lounge Relax Children's Playground Smoking Lounge Dogs in the Garden Zug Sunset Table occupancy Bits and Pieces Reservation Decoration Dietary preference Brought items | Corkage fee People with disabilities Cognitive Impairment Accessibility Dogs in the Restaurant My Bo's Dog Treats Smoking Restaurant Home Service hours
- Beverage Menu | Hotel Restaurant Guggital, Zug
Discover the beverage menu at Hotel Restaurant Guggital in Zug. Refreshing drinks, Swiss specialties, exclusive cocktails & non-alcoholic alternatives. Beverages Cocktail ∙ Drinks ∙ Coffee ∙ Tea ∙ Aperitif ∙ Digestif ∙ Liqueur ∙ Schnaps Gerne verwöhnen wir Sie mit feinen Cocktails! Immer wieder speziell, die Zuger Sonnenuntergänge Saisonal angepasst, mit und ohne Alkohol Seshoai Gingerbeer aus einem Schweizer Startup, biologisch und alkoholfrei, eine Empfehlung von uns! Drink mit weissem Porto Guggitals Grappa gut sortiertes und Schnaps-Sortiment Im Guggital gibt es Ihr Kaffeegetränk ebenfalls mit Hafermilch Besonders schön in Guggitals Gastgarten Martini Cocktail-Kreation alkoholfrei Winter-Kakao-Kreation mit Marshmallows Etter Gin ein Zuger Gin, den Sie lieben werden! Im Guggital gibt es immer saisonale Cocktail-Kreationen mit und ohne Alkohol Heiner's Gin 6317 ein wirklich gelungener Zuger Gin Wir verwöhnen Sie gerne ebenfalls mit alkoholfreien Drinks Mit einem köstlichen Drink in Guggitals Garten Gerne verwöhnen wir Sie mit feinen Cocktails! Immer wieder speziell, die Zuger Sonnenuntergänge Saisonal angepasst, mit und ohne Alkohol Seshoai Gingerbeer aus einem Schweizer Startup, biologisch und alkoholfrei, eine Empfehlung von uns! Drink mit weissem Porto Guggitals Grappa gut sortiertes und Schnaps-Sortiment Im Guggital gibt es Ihr Kaffeegetränk ebenfalls mit Hafermilch Besonders schön in Guggitals Gastgarten Martini Cocktail-Kreation alkoholfrei Winter-Kakao-Kreation mit Marshmallows Etter Gin ein Zuger Gin, den Sie lieben werden! Im Guggital gibt es immer saisonale Cocktail-Kreationen mit und ohne Alkohol Heiner's Gin 6317 ein wirklich gelungener Zuger Gin Wir verwöhnen Sie gerne ebenfalls mit alkoholfreien Drinks Mit einem köstlichen Drink in Guggitals Garten Guggital Beverages Our diverse and well-stocked range of drinks impresses with its quality and regionality. We are particularly pleased when we can include smaller producers and Swiss products in our range. We offer an excellent selection of drinks including: Samuel Schorle : A really fine, organic apple spritzer made from Swiss standard apples from Winterthur. Euelbräu : Our tasty, spicy and organic non-alcoholic beer, also from Winterthur. Seshoai : A non-alcoholic ginger beer based on an original African recipe, produced by a Swiss startup. It is organic and impresses with its pure ginger taste. Baarer beer : Our beer on tap comes from the Baar brewery. This traditional local brewery is known for its high-quality beers and passion for the art of brewing. Enjoy a refreshing Baarer beer on your next visit to the Guggital. For each menu we offer both an alcoholic and a non-alcoholic cocktail of our own creation. Let yourself be surprised by our creative drinks menu and find your new favorite drink in Guggital. Wine list Add Menu Add Menu suggestions Add Beverages Add Wine list Add Menu Add See you soon at Guggital Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Frequently searched Menu Wine List Menu Suggestions Christmas Menu Suggestions Aperitif Snacks & Finger Food Opening Hours Home Restaurant Guggital Aktuell Christmas Season Birthday Reservation requested Menu Menu Dessert Menu Children's Menu Wine List Beverage Menu Afternoon Menu Restaurant Service Hours Christmas Season Christmas Celebrations Christmas Menu Suggestions Aperitif/Appetizer Aperitif currently Apero riche Finger Food Buffet Finger Food & Snacks Aperitif Package Finger Food Package Apero riche Package Apero riche Guggital Pre-order (from 2 people) Chateaubriand Fondue Chinoise Banquets Guggital Banquet Banquet Variety Banquet Planning Menu Suggestions Information T&Cs Occasions First Communion Family Celebration Corporate Events First Communion Wedding Funeral Service Hall Rental Premises Dining room Small dining room Banquet Hall Cocktail Lounge Regular's area Hotel Lobby Meeting Room Outdoor All year round Valentine's Day Butcher's buffet Good Friday 'Fishlovers' Easter First Communion Asparagus season Mother's Day Father's Day 1 August Wild time Christmas parties Guggital loves vegan Vegetarian Vegan Children at Guggital Children historically Children's Menu Children's Desserts Children's Playground Painting & Playing Children's High Chairs & Changing Tables Breastfeeding & Baby food Specialties Culinary journey Perch Zug style Beefsteak tartare Vegan tartare Guggital's Summer Plate Tarte Flambée Zuger Cherry Ice Cream Cake Zug Iced Coffee Cassata Mini Coupe Espresso Guggital Ice Cream Catering Takeaway Delivery Service Finger Food & Snacks Aperitif & Apero riche Catering Catering Buffet Catering Dessert Buffet Information Guest Garden Under Chestnut Trees Garden banquets Terrace Garden lounge Relax Children's Playground Smoking Lounge Dogs in the Garden Zug Sunset Table occupancy Bits and Pieces Reservation Decoration Dietary preference Brought items | Corkage fee People with disabilities Cognitive Impairment Accessibility Dogs in the Restaurant My Bo's Dog Treats Smoking Restaurant Home Service hours
- Welcome to Hotel Guggital | Check-in & Relaxation
Welcome to Hotel Guggital Zug! Enjoy a smooth check-in, warm hospitality & breathtaking lake views. Find all essential arrival details here. Check-in | Check-out Check-in ∙ Check-out Wir freuen uns auf Sie! Herzlich Willkommen im Guggital! Bedienen Sie sich am Frühstücksbüffet Wir freuen uns auf Sie! Herzlich Willkommen im Guggital! Bedienen Sie sich am Frühstücksbüffet Wir freuen uns auf Sie! Herzlich Willkommen im Guggital! Bedienen Sie sich am Frühstücksbüffet Wir freuen uns auf Sie! Herzlich Willkommen im Guggital! Bedienen Sie sich am Frühstücksbüffet Wir freuen uns auf Sie! Herzlich Willkommen im Guggital! Bedienen Sie sich am Frühstücksbüffet Wir freuen uns auf Sie! Herzlich Willkommen im Guggital! Bedienen Sie sich am Frühstücksbüffet Wir freuen uns auf Sie! Herzlich Willkommen im Guggital! Bedienen Sie sich am Frühstücksbüffet Wir freuen uns auf Sie! Herzlich Willkommen im Guggital! Bedienen Sie sich am Frühstücksbüffet Wir freuen uns auf Sie! Herzlich Willkommen im Guggital! Bedienen Sie sich am Frühstücksbüffet Wir freuen uns auf Sie! Herzlich Willkommen im Guggital! Bedienen Sie sich am Frühstücksbüffet We are looking forward to your visit! Check-in and check-out times: Check in: from 2 p.m. Check out: until 11.00 am Early Arrival | Early Check-in: An earlier check-in is possible, but the availability of your room depends on the day's occupancy. If your room is ready earlier, you can move into it at no extra cost. If the room is not ready yet, you are welcome to leave your luggage with us. Late arrival | Late check-in: If you plan to arrive outside of our opening hours, please inform us in advance. Please use the doorbell upon arrival. Your key and instructions will be waiting for you. Late check-out | Late check out: A later check-out is possible depending on the other room occupancy and is possible by 3 p.m. at the latest. Please inform reception if you need the room for longer. A late check-out without prior arrangement will result in an additional night being charged. Check-out outside reception opening hours: The reception is open from 6:30 a.m. to 9:00 p.m. If you need to leave the house before 6:30 a.m., please check out the day before. Breakfast: Our breakfast buffet is available in the restaurant from 7:00 a.m. to 10:00 a.m. The breakfast buffet is cleared away at 10:00 a.m. to allow enough time to prepare the lunch service. Of course, you can still enjoy your breakfast in peace after 10:00 a.m. Please ask for a table that is not reserved for lunch. Luggage storage: We will be happy to store your luggage for you until your room is ready or until you finally leave. Breakfast Book a room Bits and Pieces See you soon at Guggital Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Guggital About us Historical Perfectly located Wonderful Lake View Relaxation in the Garden Sunsets . Rooms and prices Cozy Rooms Booking Room Hotel Part Room Restaurant Part Room Prices Breakfast Half Board Online Booking Culinary Culinary Delights . Specialties Restaurant Guggital Garden Restaurant Restaurant Hours . Check-in | check-out Check-in Check-out Early check-in Late check-in Late check-out Reception Hours . Bits and Pieces Children at Guggital WLan Snacks & Drinks Access Hotel Dogs in the Hotel Laundry service Smoking T&Cs Getting here Location Guggital Arrival by Bike Accessibility Arrival individually Private Parking Arrival by Public Transport Bus schedule . Around Zug Specialties Zug . Historical Old Town Arts and Culture Local Recreation Trips . . Hotel Home . . . . . . . .
- Asparagus Season at Guggital | Fresh Green & White Asparagus
Enjoy fine asparagus dishes at Guggital. Fresh spring flavours with green and white asparagus – seasonal, regional and full of delicious taste. Asparagus Asparagus season at Guggital Klassisch fein: Die Kombination von Grünen Spargeln, Neuen Bratkartoffeln und Sauce Hollandaise Unser saisonale, vegetarischer Flammkuchen ist frühlingshaft mir Grünen Spargeln und Datteltomaten belegt Schweinefilet mit Grünen Spargeln, Bratkartoffeln und Sauce Hollandaise Feiner Frühlingssalat mit Fregola Sarda, Confit Tomaten, Kapernäpfeln und grünen Spargeln, vegan Wir servieren unsere Grünen Spargeln gerne ebenfalls mit einer Tomat Concassé Vinaigrette, leicht und vegan Buntes Frühlingsgemüse Klassisch fein: Die Kombination von Grünen Spargeln, Neuen Bratkartoffeln und Sauce Hollandaise Unser saisonale, vegetarischer Flammkuchen ist frühlingshaft mir Grünen Spargeln und Datteltomaten belegt Schweinefilet mit Grünen Spargeln, Bratkartoffeln und Sauce Hollandaise Feiner Frühlingssalat mit Fregola Sarda, Confit Tomaten, Kapernäpfeln und grünen Spargeln, vegan Wir servieren unsere Grünen Spargeln gerne ebenfalls mit einer Tomat Concassé Vinaigrette, leicht und vegan Buntes Frühlingsgemüse Klassisch fein: Die Kombination von Grünen Spargeln, Neuen Bratkartoffeln und Sauce Hollandaise Unser saisonale, vegetarischer Flammkuchen ist frühlingshaft mir Grünen Spargeln und Datteltomaten belegt Schweinefilet mit Grünen Spargeln, Bratkartoffeln und Sauce Hollandaise Feiner Frühlingssalat mit Fregola Sarda, Confit Tomaten, Kapernäpfeln und grünen Spargeln, vegan Wir servieren unsere Grünen Spargeln gerne ebenfalls mit einer Tomat Concassé Vinaigrette, leicht und vegan Buntes Frühlingsgemüse Klassisch fein: Die Kombination von Grünen Spargeln, Neuen Bratkartoffeln und Sauce Hollandaise Unser saisonale, vegetarischer Flammkuchen ist frühlingshaft mir Grünen Spargeln und Datteltomaten belegt Schweinefilet mit Grünen Spargeln, Bratkartoffeln und Sauce Hollandaise Feiner Frühlingssalat mit Fregola Sarda, Confit Tomaten, Kapernäpfeln und grünen Spargeln, vegan Wir servieren unsere Grünen Spargeln gerne ebenfalls mit einer Tomat Concassé Vinaigrette, leicht und vegan Buntes Frühlingsgemüse Klassisch fein: Die Kombination von Grünen Spargeln, Neuen Bratkartoffeln und Sauce Hollandaise Unser saisonale, vegetarischer Flammkuchen ist frühlingshaft mir Grünen Spargeln und Datteltomaten belegt Schweinefilet mit Grünen Spargeln, Bratkartoffeln und Sauce Hollandaise Feiner Frühlingssalat mit Fregola Sarda, Confit Tomaten, Kapernäpfeln und grünen Spargeln, vegan Wir servieren unsere Grünen Spargeln gerne ebenfalls mit einer Tomat Concassé Vinaigrette, leicht und vegan Buntes Frühlingsgemüse Green Asparagus Springtime means crisp, fresh vegetables in vibrant colours. At Guggital, we celebrate the season with dishes that highlight its freshness. Take a look at Guggital’s spring menu and get inspired! White Asparagus Asparagus season is here! From harvesting to plating – freshness is key to flavour.That’s why now is the perfect time to enjoy tender white asparagus. We look forward to delighting you with fresh seasonal dishes – see you soon at Guggital! Top image carousel: Current dishes on Guggital’s menu Bottom image carousel: Asparagus dishes and more See you soon at Guggital Menu Add Mother's Day May 11 Add Father's Day June 1 Add Mother's Day Add Father's Day Add Wine List Add restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Frequently searched Menu Wine List Menu Suggestions Christmas Menu Suggestions Aperitif Snacks & Finger Food Opening Hours Home Restaurant Guggital Aktuell Christmas Season Birthday Reservation requested Menu Menu Dessert Menu Children's Menu Wine List Beverage Menu Afternoon Menu Restaurant Service Hours Christmas Season Christmas Celebrations Christmas Menu Suggestions Aperitif/Appetizer Aperitif currently Apero riche Finger Food Buffet Finger Food & Snacks Aperitif Package Finger Food Package Apero riche Package Apero riche Guggital Pre-order (from 2 people) Chateaubriand Fondue Chinoise Banquets Guggital Banquet Banquet Variety Banquet Planning Menu Suggestions Information T&Cs Occasions First Communion Family Celebration Corporate Events First Communion Wedding Funeral Service Hall Rental Premises Dining room Small dining room Banquet Hall Cocktail Lounge Regular's area Hotel Lobby Meeting Room Outdoor All year round Valentine's Day Butcher's buffet Good Friday 'Fishlovers' Easter First Communion Asparagus season Mother's Day Father's Day 1 August Wild time Christmas parties Guggital loves vegan Vegetarian Vegan Children at Guggital Children historically Children's Menu Children's Desserts Children's Playground Painting & Playing Children's High Chairs & Changing Tables Breastfeeding & Baby food Specialties Culinary journey Perch Zug style Beefsteak tartare Vegan tartare Guggital's Summer Plate Tarte Flambée Zuger Cherry Ice Cream Cake Zug Iced Coffee Cassata Mini Coupe Espresso Guggital Ice Cream Catering Takeaway Delivery Service Finger Food & Snacks Aperitif & Apero riche Catering Catering Buffet Catering Dessert Buffet Information Guest Garden Under Chestnut Trees Garden banquets Terrace Garden lounge Relax Children's Playground Smoking Lounge Dogs in the Garden Zug Sunset Table occupancy Bits and Pieces Reservation Decoration Dietary preference Brought items | Corkage fee People with disabilities Cognitive Impairment Accessibility Dogs in the Restaurant My Bo's Dog Treats Smoking Restaurant Home Service hours
- Afternoon Menu | Hotel Restaurant Guggital in Zug
Entdecken Sie die Speisekarte des Hotel Restaurant Guggital in Zug. Genießen Sie saisonale Gerichte, Traditionsgerichte, Fleisch- und Fischgerichte sowie vegetarische und vegane Optionen. Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Frequently searched Menu Wine List Menu Suggestions Christmas Menu Suggestions Aperitif Snacks & Finger Food Opening Hours Home Restaurant Guggital Aktuell Christmas Season Birthday Reservation requested Menu Menu Dessert Menu Children's Menu Wine List Beverage Menu Afternoon Menu Restaurant Service Hours Christmas Season Christmas Celebrations Christmas Menu Suggestions Aperitif/Appetizer Aperitif currently Apero riche Finger Food Buffet Finger Food & Snacks Aperitif Package Finger Food Package Apero riche Package Apero riche Guggital Pre-order (from 2 people) Chateaubriand Fondue Chinoise Banquets Guggital Banquet Banquet Variety Banquet Planning Menu Suggestions Information T&Cs Occasions First Communion Family Celebration Corporate Events First Communion Wedding Funeral Service Hall Rental Premises Dining room Small dining room Banquet Hall Cocktail Lounge Regular's area Hotel Lobby Meeting Room Outdoor All year round Valentine's Day Butcher's buffet Good Friday 'Fishlovers' Easter First Communion Asparagus season Mother's Day Father's Day 1 August Wild time Christmas parties Guggital loves vegan Vegetarian Vegan Children at Guggital Children historically Children's Menu Children's Desserts Children's Playground Painting & Playing Children's High Chairs & Changing Tables Breastfeeding & Baby food Specialties Culinary journey Perch Zug style Beefsteak tartare Vegan tartare Guggital's Summer Plate Tarte Flambée Zuger Cherry Ice Cream Cake Zug Iced Coffee Cassata Mini Coupe Espresso Guggital Ice Cream Catering Takeaway Delivery Service Finger Food & Snacks Aperitif & Apero riche Catering Catering Buffet Catering Dessert Buffet Information Guest Garden Under Chestnut Trees Garden banquets Terrace Garden lounge Relax Children's Playground Smoking Lounge Dogs in the Garden Zug Sunset Table occupancy Bits and Pieces Reservation Decoration Dietary preference Brought items | Corkage fee People with disabilities Cognitive Impairment Accessibility Dogs in the Restaurant My Bo's Dog Treats Smoking Restaurant Home Service hours Afternoon Menu Relaxing afternoons at Guggital Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Afternoon in Guggital The Guggital is also open in the afternoon. We invite you to relax with us and treat yourself to a selection of delicious food and drinks. Enjoy our exquisite cocktails and drinks, aperitif snacks, a fine selection of dishes as well as tempting desserts and coupes. Our small menu and coupe menu are available daily from 1:30 p.m. to 5:30 p.m. Speisekarte Add Weinkarte Add Menüvorschläge Add Speisekarte Add Menu English Add Wine list Add See you soon at Guggital
- ulinary Delights at Hotel Guggital | Dining with a View
Enjoy exquisite regional & international cuisine at Hotel Guggital. Breathtaking lake views, cozy ambiance & delicious meals from breakfast to dinner. Swiss and international Cuisine Culinary Delights at Guggital Let us spoil you in our restaurant with Swiss and international dishes of the highest quality. Our cuisine, inspired by classic upscale gastronomy, is enriched by exciting, modern variations and innovative kitchen techniques. In addition to our popular Guggital classics, we would like to surprise you with seasonal specialties prepared with fresh, regional ingredients. Discover Guggital’s menu and look forward to an unforgettable culinary experience! Hausgemachte Tagliolini mit Périgord-Trüffeln und Trüffelschaum Riccardo serviert Ihnen Polpo e patate Rehschnitzel* mit Wildrahmsauce Rotkraut, glasierte Maroni, Rosenkohl, Butterspätzli, Speck und Silberzwiebeln, Rotweinbirne, Preiselbeeren Ginger Love: Feiner Drink mit hausgemachtem Inwer-Zitronensirup, als Cock- und Mocktail Swiss-Lachs-Variation Eine feine Variation aus Rauchlachs, mit Randen herbstlich mariniertem Lachs und feiner Lachsterrine, serviert mit Blinis und Creme fraîche Bunte Dessertvariation Schokoladenmousse, Tiramisu, Panna Cotta mit Passionsfrucht, Zitronen-Tartelette mit Eischneehaube und Cannoli alla Ricotta mit Pistazien Winterliches Risotto mit Kürbis, gerösteten Haselnüssen und steirischem Kürbiskernöl vegan Hausgemachte Tagliolini mit Périgord-Trüffeln und Trüffelschaum Riccardo serviert Ihnen Polpo e patate Rehschnitzel* mit Wildrahmsauce Rotkraut, glasierte Maroni, Rosenkohl, Butterspätzli, Speck und Silberzwiebeln, Rotweinbirne, Preiselbeeren Ginger Love: Feiner Drink mit hausgemachtem Inwer-Zitronensirup, als Cock- und Mocktail Swiss-Lachs-Variation Eine feine Variation aus Rauchlachs, mit Randen herbstlich mariniertem Lachs und feiner Lachsterrine, serviert mit Blinis und Creme fraîche Bunte Dessertvariation Schokoladenmousse, Tiramisu, Panna Cotta mit Passionsfrucht, Zitronen-Tartelette mit Eischneehaube und Cannoli alla Ricotta mit Pistazien Winterliches Risotto mit Kürbis, gerösteten Haselnüssen und steirischem Kürbiskernöl vegan Hausgemachte Tagliolini mit Périgord-Trüffeln und Trüffelschaum Riccardo serviert Ihnen Polpo e patate Rehschnitzel* mit Wildrahmsauce Rotkraut, glasierte Maroni, Rosenkohl, Butterspätzli, Speck und Silberzwiebeln, Rotweinbirne, Preiselbeeren Ginger Love: Feiner Drink mit hausgemachtem Inwer-Zitronensirup, als Cock- und Mocktail Swiss-Lachs-Variation Eine feine Variation aus Rauchlachs, mit Randen herbstlich mariniertem Lachs und feiner Lachsterrine, serviert mit Blinis und Creme fraîche Bunte Dessertvariation Schokoladenmousse, Tiramisu, Panna Cotta mit Passionsfrucht, Zitronen-Tartelette mit Eischneehaube und Cannoli alla Ricotta mit Pistazien Winterliches Risotto mit Kürbis, gerösteten Haselnüssen und steirischem Kürbiskernöl vegan Hausgemachte Tagliolini mit Périgord-Trüffeln und Trüffelschaum Riccardo serviert Ihnen Polpo e patate Rehschnitzel* mit Wildrahmsauce Rotkraut, glasierte Maroni, Rosenkohl, Butterspätzli, Speck und Silberzwiebeln, Rotweinbirne, Preiselbeeren Ginger Love: Feiner Drink mit hausgemachtem Inwer-Zitronensirup, als Cock- und Mocktail Swiss-Lachs-Variation Eine feine Variation aus Rauchlachs, mit Randen herbstlich mariniertem Lachs und feiner Lachsterrine, serviert mit Blinis und Creme fraîche Bunte Dessertvariation Schokoladenmousse, Tiramisu, Panna Cotta mit Passionsfrucht, Zitronen-Tartelette mit Eischneehaube und Cannoli alla Ricotta mit Pistazien Winterliches Risotto mit Kürbis, gerösteten Haselnüssen und steirischem Kürbiskernöl vegan Hausgemachte Tagliolini mit Périgord-Trüffeln und Trüffelschaum Riccardo serviert Ihnen Polpo e patate Rehschnitzel* mit Wildrahmsauce Rotkraut, glasierte Maroni, Rosenkohl, Butterspätzli, Speck und Silberzwiebeln, Rotweinbirne, Preiselbeeren Ginger Love: Feiner Drink mit hausgemachtem Inwer-Zitronensirup, als Cock- und Mocktail Swiss-Lachs-Variation Eine feine Variation aus Rauchlachs, mit Randen herbstlich mariniertem Lachs und feiner Lachsterrine, serviert mit Blinis und Creme fraîche Bunte Dessertvariation Schokoladenmousse, Tiramisu, Panna Cotta mit Passionsfrucht, Zitronen-Tartelette mit Eischneehaube und Cannoli alla Ricotta mit Pistazien Winterliches Risotto mit Kürbis, gerösteten Haselnüssen und steirischem Kürbiskernöl vegan Restaurant Guggital ↓ Inhalt↓ Swiss & International Courts Specialties Restaurant Guggital Guest garden Restaurant opening hours Vielleicht Guggitals genialste Erfindung: Zuger Kirsch Eistorte. Sie werden sie lieben! Egli Zuger Art eine Zuger Spezialität Guggitals hausgemachte Glace hat eine wirklich lange Tradition Unser jeher beliebtes Tatar hat ein Upgrade erhalten: Wir verwenden feines Schweizer Bio-Rindfleisch. Mini Coupe Espresso mit frisch gebrühtem Espresso und Amaretto, unglaublich fein! Haugemachte Cassata nach altem Familienrezept Zu unseren drei klassischen Flammkuchenvariationen bieten wir gerne eine saisonale Kreation, die ebenfalls vegan zu erhalten ist. Kennen Sie diese Zuger Spezialität? Natürlich bei uns mit hausgemachtem Glace Als wir vor Jahren unser erstes veganes Gericht eingeführt hatten, war es gleich so beliebt, dass wir es beibehalten haben. Sommerteller Guggitals beliebtester Sommerklassiker Vielleicht Guggitals genialste Erfindung: Zuger Kirsch Eistorte. Sie werden sie lieben! Egli Zuger Art eine Zuger Spezialität Guggitals hausgemachte Glace hat eine wirklich lange Tradition Unser jeher beliebtes Tatar hat ein Upgrade erhalten: Wir verwenden feines Schweizer Bio-Rindfleisch. Mini Coupe Espresso mit frisch gebrühtem Espresso und Amaretto, unglaublich fein! Haugemachte Cassata nach altem Familienrezept Zu unseren drei klassischen Flammkuchenvariationen bieten wir gerne eine saisonale Kreation, die ebenfalls vegan zu erhalten ist. Kennen Sie diese Zuger Spezialität? Natürlich bei uns mit hausgemachtem Glace Als wir vor Jahren unser erstes veganes Gericht eingeführt hatten, war es gleich so beliebt, dass wir es beibehalten haben. Sommerteller Guggitals beliebtester Sommerklassiker Vielleicht Guggitals genialste Erfindung: Zuger Kirsch Eistorte. Sie werden sie lieben! Egli Zuger Art eine Zuger Spezialität Guggitals hausgemachte Glace hat eine wirklich lange Tradition Unser jeher beliebtes Tatar hat ein Upgrade erhalten: Wir verwenden feines Schweizer Bio-Rindfleisch. Mini Coupe Espresso mit frisch gebrühtem Espresso und Amaretto, unglaublich fein! Haugemachte Cassata nach altem Familienrezept Zu unseren drei klassischen Flammkuchenvariationen bieten wir gerne eine saisonale Kreation, die ebenfalls vegan zu erhalten ist. Kennen Sie diese Zuger Spezialität? Natürlich bei uns mit hausgemachtem Glace Als wir vor Jahren unser erstes veganes Gericht eingeführt hatten, war es gleich so beliebt, dass wir es beibehalten haben. Sommerteller Guggitals beliebtester Sommerklassiker Specialties Preserving Tradition, Living Innovation 70 years ago, Franz Elsener took over the Guggital together with his parents. The trained confectioner brought with him many sweet recipes that are still served in our restaurant today. Some of these desserts, which are prepared unchanged according to his specifications, have enjoyed great popularity for decades. In addition to these traditional classics, newer creations have also found their place on our menu. Thanks to their continued demand, they are now also among the Guggital classics. So you can enjoy the Zuger Kirsch ice cream cake as well as the vegan eggplant tartare all year round. Discover the timeless classics of the Guggital and let yourself be enchanted by our specialties. continue to the specialties Restaurant Guggital Experience Culinary Highlights With a Fantastic View Enjoy your lunch or dinner in our restaurant and be enchanted by the breathtaking view of Zug, lake of Zug and the impressive mountain panorama. Our restaurant offers you a cozy and inviting ambience that invites you to pause and feel good. At lunchtime and in the evening we spoil you with exquisite national and international dishes, prepared with the best ingredients and with the utmost care. In the afternoon we also serve warm dishes, delicious snacks and tempting desserts to perfectly round off your day. Unsere Standarddekoration sind kleine nette Bergpalmen in weissen Übertöpfen Eine liebliche Gartendekoration einer netten Gästin für einer netten Gästin Wunderschöne Dekoration für eine Hochzeit (vom Gast gebracht) Bezaubernde weihnachtliche Dekoration vom Gast gebracht (Frau Angst) Frühling Standard Dekoration, rosa Tulpen Wunderschöner Blumenschmuck für einen Geburtstag Standardfrühlingsdeko Tulpen Real Touch, man denkt sie sind echt Sehr schöner Blumenschmuck von Griselda Standard Weihnachtsdekoration, Seidenblumen Amaryllis im goldenen Topf Besonders schöner Blumenschmuck für einen Geburtstag von Floralisa, Oberwil Guggitals Standard Sommerflor, Seidenhortensien Blumenschmuck für eine Gartenparty (vom Gast gebracht) Standard-Zwischensaison-Dekoration - Real Touch Orchideen Standard Weihnachts-Tischdekoration, Seidenblumen Amaryllis im goldenen Topf Festtags Garten-Sommer-Dekoration: Nur an Tagen, die sicher regenfrei sind! Unsere Standarddekoration sind kleine nette Bergpalmen in weissen Übertöpfen Eine liebliche Gartendekoration einer netten Gästin für einer netten Gästin Wunderschöne Dekoration für eine Hochzeit (vom Gast gebracht) Bezaubernde weihnachtliche Dekoration vom Gast gebracht (Frau Angst) Frühling Standard Dekoration, rosa Tulpen Wunderschöner Blumenschmuck für einen Geburtstag Standardfrühlingsdeko Tulpen Real Touch, man denkt sie sind echt Sehr schöner Blumenschmuck von Griselda Standard Weihnachtsdekoration, Seidenblumen Amaryllis im goldenen Topf Besonders schöner Blumenschmuck für einen Geburtstag von Floralisa, Oberwil Guggitals Standard Sommerflor, Seidenhortensien Blumenschmuck für eine Gartenparty (vom Gast gebracht) Standard-Zwischensaison-Dekoration - Real Touch Orchideen Standard Weihnachts-Tischdekoration, Seidenblumen Amaryllis im goldenen Topf Festtags Garten-Sommer-Dekoration: Nur an Tagen, die sicher regenfrei sind! Menu Wine List Menu Suggestions Wie wäre es mit Frühstücken mit wunderschönem Zugerseeblick? Verweilen in der Gartenlounge Guggital Parkanlage lädt zum Verweilen ein Der wohl schönste Gastgarten in Zug Entspannen in Guggitals Gastgarten mit Blick auf den Zugersee Kinder lieben Guggitals Karussell Chesterfield-Fauteuil in Guggitals Garten laden zum entspannten Kaffeetratsch ein Was gibt es Schöneres als ein Gartenbankett? Frühsommerfloor, so schön! Wie wäre es mit Frühstücken mit wunderschönem Zugerseeblick? Verweilen in der Gartenlounge Guggital Parkanlage lädt zum Verweilen ein Der wohl schönste Gastgarten in Zug Entspannen in Guggitals Gastgarten mit Blick auf den Zugersee Kinder lieben Guggitals Karussell Chesterfield-Fauteuil in Guggitals Garten laden zum entspannten Kaffeetratsch ein Was gibt es Schöneres als ein Gartenbankett? Frühsommerfloor, so schön! Wie wäre es mit Frühstücken mit wunderschönem Zugerseeblick? Verweilen in der Gartenlounge Guggital Parkanlage lädt zum Verweilen ein Der wohl schönste Gastgarten in Zug Entspannen in Guggitals Gastgarten mit Blick auf den Zugersee Kinder lieben Guggitals Karussell Chesterfield-Fauteuil in Guggitals Garten laden zum entspannten Kaffeetratsch ein Was gibt es Schöneres als ein Gartenbankett? Frühsommerfloor, so schön! Wie wäre es mit Frühstücken mit wunderschönem Zugerseeblick? Verweilen in der Gartenlounge Guggital Parkanlage lädt zum Verweilen ein Der wohl schönste Gastgarten in Zug Entspannen in Guggitals Gastgarten mit Blick auf den Zugersee Kinder lieben Guggitals Karussell Chesterfield-Fauteuil in Guggitals Garten laden zum entspannten Kaffeetratsch ein Was gibt es Schöneres als ein Gartenbankett? Frühsommerfloor, so schön! Restaurant Garden Welcome to The Most Beautiful Garden in The Region Our beautiful restaurant garden at Guggital invites you to spend relaxing hours outdoors. Relax in the shade of majestic chestnut trees, in our cozy garden lounge, on comfortable loungers or on the stylish Chesterfield garden sofas. Reserve your table today for an unforgettable lunch or a romantic dinner under the stars. Call Restaurant opening hours Our Restaurant Opening Hours for Hotel Guests Breakfast Buffet: Enjoy our rich breakfast buffet from 7 a.m. to 10 a.m. Lunch a la carte: Our lunch menu is available from 11.30 a.m. to 1.30 p.m. Discover our menu Afternoon Snacks and Beverages: From 1:30 p.m. to 5:30 p.m. we offer you a small selection of hot and cold dishes, desserts, cocktails and cocktail snacks. Go to our afternoon menu Dinner a la carte: Indulge yourself with our evening menu from 5.30 p.m. to 9 p.m. Discover our menu Late Night Snacks: If you arrive after 9 p.m., we can provide sandwiches and drinks in your room upon request. Please let us know as early as possible; we will be happy to advise you. Drinks and Snacks 24/7: A well-stocked drinks and snacks vending machine is available in the hotel lobby and on the 1st floor on the restaurant side of the hotel. (The selection in the snack machine in the hotel lobby is larger) Rinderfilet, genau das Richtige für Fleischliebhaber Zuger Sonnenuntergänge sind legendär, doppelt geniessen mit einem feinen Getränk Saisonal wechselnde Speisekarte, hausgemacht und in bester Qualität Hausgemachte Glace hat im Guggital eine lange Tradition, so fein! Wussten Sie, Guggitals Flammkuchen gibt es ebenfalls am Nachmittag! Seshoai Gingerbeer, organic und alkoholfrei, gesund geniessen und ein junges Startup supporten, was will man mehr :-D Die vielleicht genialste Erfindung des Hauses: Zuger Kirsch Eistorte - Die darf man nicht verpassen! "Erst wenn ein Nicht-Veganer ein veganes Gericht wählt, dann ist die Kreation gelungen! Der Klassiker, selbstverständlich mit hausgemachten Semmelbrösel und Preiselbeerkompott Feine Cocktail-Kreationen, selbstverständlich ebenfalls alkoholfrei Das beliebteste Schweizer Gericht: Zürcher Geschnetzeltes mit feiner Röstin - Pflichtprogramm in der Schweiz Rinderfilet, genau das Richtige für Fleischliebhaber Zuger Sonnenuntergänge sind legendär, doppelt geniessen mit einem feinen Getränk Saisonal wechselnde Speisekarte, hausgemacht und in bester Qualität Hausgemachte Glace hat im Guggital eine lange Tradition, so fein! Wussten Sie, Guggitals Flammkuchen gibt es ebenfalls am Nachmittag! Seshoai Gingerbeer, organic und alkoholfrei, gesund geniessen und ein junges Startup supporten, was will man mehr :-D Die vielleicht genialste Erfindung des Hauses: Zuger Kirsch Eistorte - Die darf man nicht verpassen! "Erst wenn ein Nicht-Veganer ein veganes Gericht wählt, dann ist die Kreation gelungen! Der Klassiker, selbstverständlich mit hausgemachten Semmelbrösel und Preiselbeerkompott Feine Cocktail-Kreationen, selbstverständlich ebenfalls alkoholfrei Das beliebteste Schweizer Gericht: Zürcher Geschnetzeltes mit feiner Röstin - Pflichtprogramm in der Schweiz Rinderfilet, genau das Richtige für Fleischliebhaber Zuger Sonnenuntergänge sind legendär, doppelt geniessen mit einem feinen Getränk Saisonal wechselnde Speisekarte, hausgemacht und in bester Qualität Hausgemachte Glace hat im Guggital eine lange Tradition, so fein! Wussten Sie, Guggitals Flammkuchen gibt es ebenfalls am Nachmittag! Seshoai Gingerbeer, organic und alkoholfrei, gesund geniessen und ein junges Startup supporten, was will man mehr :-D Die vielleicht genialste Erfindung des Hauses: Zuger Kirsch Eistorte - Die darf man nicht verpassen! "Erst wenn ein Nicht-Veganer ein veganes Gericht wählt, dann ist die Kreation gelungen! Der Klassiker, selbstverständlich mit hausgemachten Semmelbrösel und Preiselbeerkompott Feine Cocktail-Kreationen, selbstverständlich ebenfalls alkoholfrei Das beliebteste Schweizer Gericht: Zürcher Geschnetzeltes mit feiner Röstin - Pflichtprogramm in der Schweiz Indulging Culinary Program Restaurant Guggital See you soon at Guggital Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Guggital About us Historical Perfectly located Wonderful Lake View Relaxation in the Garden Sunsets . Rooms and prices Cozy Rooms Booking Room Hotel Part Room Restaurant Part Room Prices Breakfast Half Board Online Booking Culinary Culinary Delights . Specialties Restaurant Guggital Garden Restaurant Restaurant Hours . Check-in | check-out Check-in Check-out Early check-in Late check-in Late check-out Reception Hours . Bits and Pieces Children at Guggital WLan Snacks & Drinks Access Hotel Dogs in the Hotel Laundry service Smoking T&Cs Getting here Location Guggital Arrival by Bike Accessibility Arrival individually Private Parking Arrival by Public Transport Bus schedule . Around Zug Specialties Zug . Historical Old Town Arts and Culture Local Recreation Trips . . Hotel Home . . . . . . . .
- Vegetarian & Vegan Cuisine | Dining at Guggital Zug
Enjoy delicious vegetarian and vegan dishes at Hotel Restaurant Guggital. Fresh, creative, and flavorful – with a stunning view of Lake Zug. Vegetarisch & Vegan Guggital loves Vegan Seit rund 25 Jahren ein Guggitalklassiker, für alle, die Wildbeilagen liebren vegan und super fein Randencarpaccio mit Nüsslisalat und steirischen Kürbiskernöl mit Steinpilzschaum und sautierten Steinpilzen Als wir vor Jahren unser erstes bewusst veganes Produkt in die Speisekarte genommen hatten, hatten wir keine Ahnung, dass dieses so eine Erfolg haben wird, dass es nun stetig in Guggitals Speisekarte zu finden ist. Kürbisrisotto mit gerösteten Haselnüssen Unsere saisonales Holunderblütensorbet servieren wir Ihnen gerne auch mit spritzigen Champagner, ein wundervolles Frühsommerdessert! Veganer Flammkuchen mit Kürbiscreme, Apfel und geröstete Haselnüssen Ein kleiner, klassischer Snack zu Ihrem Aperitif: Bruschetta mit Tomate fein gewürzt Wussten Sie, dass es man unseren Coupe Danemark ebenfalls vegan haben kann? vegetarische Köstlichkeiten Hausgemachtes veganes Mandelmilchglace vegane Kombosition Seit rund 25 Jahren ein Guggitalklassiker, für alle, die Wildbeilagen liebren vegan und super fein Randencarpaccio mit Nüsslisalat und steirischen Kürbiskernöl mit Steinpilzschaum und sautierten Steinpilzen Als wir vor Jahren unser erstes bewusst veganes Produkt in die Speisekarte genommen hatten, hatten wir keine Ahnung, dass dieses so eine Erfolg haben wird, dass es nun stetig in Guggitals Speisekarte zu finden ist. Kürbisrisotto mit gerösteten Haselnüssen Unsere saisonales Holunderblütensorbet servieren wir Ihnen gerne auch mit spritzigen Champagner, ein wundervolles Frühsommerdessert! Veganer Flammkuchen mit Kürbiscreme, Apfel und geröstete Haselnüssen Ein kleiner, klassischer Snack zu Ihrem Aperitif: Bruschetta mit Tomate fein gewürzt Wussten Sie, dass es man unseren Coupe Danemark ebenfalls vegan haben kann? vegetarische Köstlichkeiten Hausgemachtes veganes Mandelmilchglace vegane Kombosition Es muss nicht immer Fleisch sein Nicht übersehbar, nicht überhörbar: Vegane und vegetarische Ernährung liegen im Trend! Und was denken wir darüber? Wir sind voll dabei. Unser Beweggrund Wir sind überzeugt, dass man auch ohne Fleisch exquisit, hochwertig und bunt kochen kann. Es ist an der Zeit, dass Gemüse und Obst die Beachtung finden, die sie verdienen. Es erfordert viel Aufwand und Energie, bis diese hochwertigen Produkte auf dem Teller landen, und wir möchten ihnen den gebührenden Platz auf unserer Speisekarte einräumen. Wird das Guggital zu einem rein veganen Restaurant? Nein, das Guggital bleibt ein Restaurant für alle. Wir achten auf die Qualität und Herkunft von Fleisch und Fisch und stehen hinter unseren Produkten. Vegetarische Gerichte hatten wir schon immer auf der Speisekarte und sind es gewohnt, diese getrennt von Fleischgerichten zuzubereiten. Im Guggital finden Sie: Fleischgerichte Vegetarische Gerichte Vegane Gerichte Warum ist uns das wichtig? Weil wir alle Gäste wertschätzen. Wenn die Oma mit ihrem Enkel essen geht, soll jeder das bekommen, was er gerne mag. Es ist uns ein Anliegen, dass sich alle Gäste bei uns wohlfühlen und die Gerichte geniessen können, die ihren Vorlieben entsprechen. Ist es nicht umständlich, vegane Gerichte in den Küchenalltag zu integrieren? Nein, im Gegenteil – es ist spannend. Es gibt so vieles, was man aus pflanzlichen Lebensmitteln zubereiten kann, und wir freuen uns, dass unsere Gäste dies mit Begeisterung annehmen, nach dem Motto: «Erst wenn ein Fleischfan ein veganes Gericht von der Karte wählt, ist die vegane Kreation gelungen!» Zur Information: Wir verwenden keine Fleischersatzprodukte für unsere Gerichte, sondern nützen Gemüse, Obst, Getreide, Nüsse, Kräuter und Gewürze und kombinieren diese chic zu kulinarischen Köstlichkeiten! Bis bald im Guggital, wo alle Gäste herzlich willkommen sind! Bildlauf oben : Aktuelle vegane und vegetarische Gerichte Bildlauf unten: Vegan rund ums Jahr, bzw. Gerichte aus den Menüvorschlägen Speisekarte Add Menüvorschläge Add Kinderkarte Add Speisekarte Add Menüvorschläge Add Add See you soon at Guggital Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Frequently searched Menu Wine List Menu Suggestions Christmas Menu Suggestions Aperitif Snacks & Finger Food Opening Hours Home Restaurant Guggital Aktuell Christmas Season Birthday Reservation requested Menu Menu Dessert Menu Children's Menu Wine List Beverage Menu Afternoon Menu Restaurant Service Hours Christmas Season Christmas Celebrations Christmas Menu Suggestions Aperitif/Appetizer Aperitif currently Apero riche Finger Food Buffet Finger Food & Snacks Aperitif Package Finger Food Package Apero riche Package Apero riche Guggital Pre-order (from 2 people) Chateaubriand Fondue Chinoise Banquets Guggital Banquet Banquet Variety Banquet Planning Menu Suggestions Information T&Cs Occasions First Communion Family Celebration Corporate Events First Communion Wedding Funeral Service Hall Rental Premises Dining room Small dining room Banquet Hall Cocktail Lounge Regular's area Hotel Lobby Meeting Room Outdoor All year round Valentine's Day Butcher's buffet Good Friday 'Fishlovers' Easter First Communion Asparagus season Mother's Day Father's Day 1 August Wild time Christmas parties Guggital loves vegan Vegetarian Vegan Children at Guggital Children historically Children's Menu Children's Desserts Children's Playground Painting & Playing Children's High Chairs & Changing Tables Breastfeeding & Baby food Specialties Culinary journey Perch Zug style Beefsteak tartare Vegan tartare Guggital's Summer Plate Tarte Flambée Zuger Cherry Ice Cream Cake Zug Iced Coffee Cassata Mini Coupe Espresso Guggital Ice Cream Catering Takeaway Delivery Service Finger Food & Snacks Aperitif & Apero riche Catering Catering Buffet Catering Dessert Buffet Information Guest Garden Under Chestnut Trees Garden banquets Terrace Garden lounge Relax Children's Playground Smoking Lounge Dogs in the Garden Zug Sunset Table occupancy Bits and Pieces Reservation Decoration Dietary preference Brought items | Corkage fee People with disabilities Cognitive Impairment Accessibility Dogs in the Restaurant My Bo's Dog Treats Smoking Restaurant Home Service hours
- Dessert Menu | Hotel Restaurant Guggital, Zug
Indulge in homemade desserts at Hotel Restaurant Guggital in Zug. Enjoy classic treats, seasonal delights, and the famous Zug Cherry Ice Cream Cake. Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Frequently searched Menu Wine List Menu Suggestions Christmas Menu Suggestions Aperitif Snacks & Finger Food Opening Hours Home Restaurant Guggital Aktuell Christmas Season Birthday Reservation requested Menu Menu Dessert Menu Children's Menu Wine List Beverage Menu Afternoon Menu Restaurant Service Hours Christmas Season Christmas Celebrations Christmas Menu Suggestions Aperitif/Appetizer Aperitif currently Apero riche Finger Food Buffet Finger Food & Snacks Aperitif Package Finger Food Package Apero riche Package Apero riche Guggital Pre-order (from 2 people) Chateaubriand Fondue Chinoise Banquets Guggital Banquet Banquet Variety Banquet Planning Menu Suggestions Information T&Cs Occasions First Communion Family Celebration Corporate Events First Communion Wedding Funeral Service Hall Rental Premises Dining room Small dining room Banquet Hall Cocktail Lounge Regular's area Hotel Lobby Meeting Room Outdoor All year round Valentine's Day Butcher's buffet Good Friday 'Fishlovers' Easter First Communion Asparagus season Mother's Day Father's Day 1 August Wild time Christmas parties Guggital loves vegan Vegetarian Vegan Children at Guggital Children historically Children's Menu Children's Desserts Children's Playground Painting & Playing Children's High Chairs & Changing Tables Breastfeeding & Baby food Specialties Culinary journey Perch Zug style Beefsteak tartare Vegan tartare Guggital's Summer Plate Tarte Flambée Zuger Cherry Ice Cream Cake Zug Iced Coffee Cassata Mini Coupe Espresso Guggital Ice Cream Catering Takeaway Delivery Service Finger Food & Snacks Aperitif & Apero riche Catering Catering Buffet Catering Dessert Buffet Information Guest Garden Under Chestnut Trees Garden banquets Terrace Garden lounge Relax Children's Playground Smoking Lounge Dogs in the Garden Zug Sunset Table occupancy Bits and Pieces Reservation Decoration Dietary preference Brought items | Corkage fee People with disabilities Cognitive Impairment Accessibility Dogs in the Restaurant My Bo's Dog Treats Smoking Restaurant Home Service hours Dessert Menu Afternoon Desserts Dessert Menu A la carte Homemade Desserts with Tradition Francos Dessertvariation Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern und Apfelstrudelglace Veganes Reisküchlein mit Zimt, Orangenmarinade und Beeren Torta della Nonna Italienischer Klassiker nach Francos Familienrezept Vermicelles und Coupe Nesselrode mit hausgemachter Vanilleglace Stracciatellaglace Caramelköpi mit feinen Caramel-Fudges Zwetschgensorbet Francos Dessertvariation Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern und Apfelstrudelglace Veganes Reisküchlein mit Zimt, Orangenmarinade und Beeren Torta della Nonna Italienischer Klassiker nach Francos Familienrezept Vermicelles und Coupe Nesselrode mit hausgemachter Vanilleglace Stracciatellaglace Caramelköpi mit feinen Caramel-Fudges Zwetschgensorbet Francos Dessertvariation Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern und Apfelstrudelglace Veganes Reisküchlein mit Zimt, Orangenmarinade und Beeren Torta della Nonna Italienischer Klassiker nach Francos Familienrezept Vermicelles und Coupe Nesselrode mit hausgemachter Vanilleglace Stracciatellaglace Caramelköpi mit feinen Caramel-Fudges Zwetschgensorbet Francos Dessertvariation Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern und Apfelstrudelglace Veganes Reisküchlein mit Zimt, Orangenmarinade und Beeren Torta della Nonna Italienischer Klassiker nach Francos Familienrezept Vermicelles und Coupe Nesselrode mit hausgemachter Vanilleglace Stracciatellaglace Caramelköpi mit feinen Caramel-Fudges Zwetschgensorbet Pictures Guggital Desserts seasonal Homemade Desserts with Tradition The Guggital’s love of sweet creations began with senior chef Franz Elsener – a trained confectioner who laid the foundation for our exquisite dessert culture. To this day, our dessert menu features traditional sweets based on his original recipes. Among the timeless classics: Cassata, Linzer Torte, and our famous Zug Iced Coffee. The passion for dessert has always been passed down in the Guggital. A few years ago, Satha Satchithanantham created a new signature piece: the Zug Kirsch Ice Cream Cake. This dessert quickly became a guest favourite and has since joined the ranks of our beloved Guggital classics. Our homemade ice cream also holds a special place in our tradition – it used to be stirred by hand in the old brine bath. Many of our ice cream recipes are still based on Franz Elsener’s originals and are refined each season with new, creative flavours. Our dessert menu is regularly enriched with delightfully seasonal creations. At Guggital, there is always something new and tempting to discover for your sweet tooth. We look forward to welcoming you soon – and to spoiling you with a homemade dessert, straight from the Guggital tradition. Pictures Guggital Dessert Classics Afternoon Desserts Coupe-variations & summer-desserts Pictures Guggital Summer Coupe Summertime is coupe time - Our sweet afternoon menu Welcome to the most beautiful guest garden in Zug! We'll be happy to spoil you with delicious coupes - a tantalising selection of classic and homemade creations, all prepared with our homemade ice cream. Immerse yourself in our photo gallery and discover which coupe will become your new favourite. How about a refreshing strawberry coupe, a tempting banana sundae or a trendy cookie dough ice cream? Perhaps you prefer a classic like the Swedish sundae, refined with fine Zuger eggnog from the Klosterhof (Horat family) in Zug? In any case, enjoy your afternoon with us in the Guggital, under the shady canopy of our old chestnut trees. Let yourself be enchanted by the atmosphere and spend relaxing hours in good company. We look forward to your visit and to spoiling you with our summer delicacies! Pictures Guggital Dessert Classics Menu Add Menu Suggestions Add Beverage Menu Add Dessert Menu A la carte Add Dessert Menu Afternoon Add Menu Add See you soon at Guggital
- Kids’ Menu | Hotel Restaurant Guggital, Zug
Kids are welcome at Guggital Zug! Fresh kids’ meals, delicious desserts, and a large playground for fun and great dining in a family-friendly restaurant. Children's Menu Children are welcome at Guggital frisch zubereitet aus Schweizer Poulet für Schleckermäulchen & und für grosse Schleckermäulchen gibt es die doppelte Portion Orange Sunrice, farbenfroh und super beliebt mit hausgemachtem Briochebun, Schweizer Rindfleisch und Pommes frites mit hausgemachter Glace & einem kleinem Spielzeug Mit feiner traditioneller italienischer Tomatensauce auch bei Erwachsenen sehr beliebt bekömmlich und vegetarisch mit feiner Lindt-Trinkschokolade aus Schweizer Kalbfleisch für Schokoladentiger als zusätzliche Beilage oder zum Hauptgang Klassisch fein und kindgerecht klein frisch zubereitet aus Schweizer Poulet für Schleckermäulchen & und für grosse Schleckermäulchen gibt es die doppelte Portion Orange Sunrice, farbenfroh und super beliebt mit hausgemachtem Briochebun, Schweizer Rindfleisch und Pommes frites mit hausgemachter Glace & einem kleinem Spielzeug Mit feiner traditioneller italienischer Tomatensauce auch bei Erwachsenen sehr beliebt bekömmlich und vegetarisch mit feiner Lindt-Trinkschokolade aus Schweizer Kalbfleisch für Schokoladentiger als zusätzliche Beilage oder zum Hauptgang Klassisch fein und kindgerecht klein frisch zubereitet aus Schweizer Poulet für Schleckermäulchen & und für grosse Schleckermäulchen gibt es die doppelte Portion Orange Sunrice, farbenfroh und super beliebt mit hausgemachtem Briochebun, Schweizer Rindfleisch und Pommes frites mit hausgemachter Glace & einem kleinem Spielzeug Mit feiner traditioneller italienischer Tomatensauce auch bei Erwachsenen sehr beliebt bekömmlich und vegetarisch mit feiner Lindt-Trinkschokolade aus Schweizer Kalbfleisch für Schokoladentiger als zusätzliche Beilage oder zum Hauptgang Klassisch fein und kindgerecht klein Children are welcome in Guggital A visit to a restaurant should be fun for the whole family, especially for our younger guests! What we have for you: Delicious children's dishes and desserts: freshly cooked and tailored exactly to your wishes. Large playground: With trampoline, carousel, hand carousel, slide, swings, spring rockers, children's table and table football. You can really let off steam here! Changing table: Dear mommies, we also have a changing table in the men's area so that you can change your little darlings comfortably. Children's chairs and space for strollers: so that everyone can sit comfortably. Baby food: We are happy to warm up any baby food you have brought with you or serve freshly cooked, pureed food for your little ones. Hot water: We always have free hot water for baby bottles. Come to Guggital and have lots of fun! continue to Children in Guggital Children's Playground Add Play Indoors Add Children historical Add Children's Menu Add Menu Add Afternoon Menu Add See you soon at Guggital Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Frequently searched Menu Wine List Menu Suggestions Christmas Menu Suggestions Aperitif Snacks & Finger Food Opening Hours Home Restaurant Guggital Aktuell Christmas Season Birthday Reservation requested Menu Menu Dessert Menu Children's Menu Wine List Beverage Menu Afternoon Menu Restaurant Service Hours Christmas Season Christmas Celebrations Christmas Menu Suggestions Aperitif/Appetizer Aperitif currently Apero riche Finger Food Buffet Finger Food & Snacks Aperitif Package Finger Food Package Apero riche Package Apero riche Guggital Pre-order (from 2 people) Chateaubriand Fondue Chinoise Banquets Guggital Banquet Banquet Variety Banquet Planning Menu Suggestions Information T&Cs Occasions First Communion Family Celebration Corporate Events First Communion Wedding Funeral Service Hall Rental Premises Dining room Small dining room Banquet Hall Cocktail Lounge Regular's area Hotel Lobby Meeting Room Outdoor All year round Valentine's Day Butcher's buffet Good Friday 'Fishlovers' Easter First Communion Asparagus season Mother's Day Father's Day 1 August Wild time Christmas parties Guggital loves vegan Vegetarian Vegan Children at Guggital Children historically Children's Menu Children's Desserts Children's Playground Painting & Playing Children's High Chairs & Changing Tables Breastfeeding & Baby food Specialties Culinary journey Perch Zug style Beefsteak tartare Vegan tartare Guggital's Summer Plate Tarte Flambée Zuger Cherry Ice Cream Cake Zug Iced Coffee Cassata Mini Coupe Espresso Guggital Ice Cream Catering Takeaway Delivery Service Finger Food & Snacks Aperitif & Apero riche Catering Catering Buffet Catering Dessert Buffet Information Guest Garden Under Chestnut Trees Garden banquets Terrace Garden lounge Relax Children's Playground Smoking Lounge Dogs in the Garden Zug Sunset Table occupancy Bits and Pieces Reservation Decoration Dietary preference Brought items | Corkage fee People with disabilities Cognitive Impairment Accessibility Dogs in the Restaurant My Bo's Dog Treats Smoking Restaurant Home Service hours
- Banquet Menu Suggestions | Hotel Restaurant Guggital
Explore banquet menu suggestions at Hotel Restaurant Guggital, Zug. A diverse selection of culinary creations for special occasions and unforgettable celebrations. Menu suggestions Your event in Guggital Feiner saisonaler Drink mit feinem Etter Kirschlikör. Cocktails sind ein willkommener Einstieg zu Ihrem Event bei uns. Aurora Postkarte, Gastfreundschaft seit 5 Jahrhunderten Wie wär es mit ein paar Aperosnacks zu Ihrem Aperitif? Fingerfood-Büffets in Kombination mit Cocktails liegen im Trend! Angepasst an Ihren Anlass und Ihre Wünsche Als krönenden Abschluss für Ihr Bankett : Feines Dessertbüffet mit Exotischer Früchteplatte Feine saisonale Gerichte für Ihren Anlass Klassische Gerichte sind immer richtig! Für echte Schokoladenliebhaber: Schokoladendessertvariation Feiner saisonaler Drink mit feinem Etter Kirschlikör. Cocktails sind ein willkommener Einstieg zu Ihrem Event bei uns. Aurora Postkarte, Gastfreundschaft seit 5 Jahrhunderten Wie wär es mit ein paar Aperosnacks zu Ihrem Aperitif? Fingerfood-Büffets in Kombination mit Cocktails liegen im Trend! Angepasst an Ihren Anlass und Ihre Wünsche Als krönenden Abschluss für Ihr Bankett : Feines Dessertbüffet mit Exotischer Früchteplatte Feine saisonale Gerichte für Ihren Anlass Klassische Gerichte sind immer richtig! Für echte Schokoladenliebhaber: Schokoladendessertvariation Feiner saisonaler Drink mit feinem Etter Kirschlikör. Cocktails sind ein willkommener Einstieg zu Ihrem Event bei uns. Aurora Postkarte, Gastfreundschaft seit 5 Jahrhunderten Wie wär es mit ein paar Aperosnacks zu Ihrem Aperitif? Fingerfood-Büffets in Kombination mit Cocktails liegen im Trend! Angepasst an Ihren Anlass und Ihre Wünsche Als krönenden Abschluss für Ihr Bankett : Feines Dessertbüffet mit Exotischer Früchteplatte Feine saisonale Gerichte für Ihren Anlass Klassische Gerichte sind immer richtig! Für echte Schokoladenliebhaber: Schokoladendessertvariation Feiner saisonaler Drink mit feinem Etter Kirschlikör. Cocktails sind ein willkommener Einstieg zu Ihrem Event bei uns. Aurora Postkarte, Gastfreundschaft seit 5 Jahrhunderten Wie wär es mit ein paar Aperosnacks zu Ihrem Aperitif? Fingerfood-Büffets in Kombination mit Cocktails liegen im Trend! Angepasst an Ihren Anlass und Ihre Wünsche Als krönenden Abschluss für Ihr Bankett : Feines Dessertbüffet mit Exotischer Früchteplatte Feine saisonale Gerichte für Ihren Anlass Klassische Gerichte sind immer richtig! Für echte Schokoladenliebhaber: Schokoladendessertvariation «Hospitality since the 16th century» The particularly beautiful location, elevated above the city of Zug, with a wonderful lake view gives the house its name: «Guggital – Look into the valley» The Guggital family business combines appreciation for the old with curiosity for the new. Over the centuries, the Guggital moved with the times and was carried from generation to generation into the present day. Only one thing remained unchanged: «The Guggital is there for everyone!» We like to pamper our guests according to their preferences: We pay attention to the quality and origin of meat and fish products. We place particular value on animal-free nutrition. For our youngest guests there is a lovely menu with child-friendly, freshly cooked dishes. Homemade desserts have a long tradition in the Guggital and so we are happy to offer old family recipes, dessert classics and new, sweet creations. We cook fresh and can therefore respond to intolerances and special diets. We look forward to seeing you and your guests! See you soon in Guggital! Menu Add Wine List Add Beverage Menu Add Full Menu suggestions Add Menu suggestions Aperitif Apero riche Add Menu suggestions Buffet Add Menu suggestions Brunch Add Menu suggestions Dessert ∙ Cheese Add Menu suggestions T&Cs Add See you soon at Guggital Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Frequently searched Menu Wine List Menu Suggestions Christmas Menu Suggestions Aperitif Snacks & Finger Food Opening Hours Home Restaurant Guggital Aktuell Christmas Season Birthday Reservation requested Menu Menu Dessert Menu Children's Menu Wine List Beverage Menu Afternoon Menu Restaurant Service Hours Christmas Season Christmas Celebrations Christmas Menu Suggestions Aperitif/Appetizer Aperitif currently Apero riche Finger Food Buffet Finger Food & Snacks Aperitif Package Finger Food Package Apero riche Package Apero riche Guggital Pre-order (from 2 people) Chateaubriand Fondue Chinoise Banquets Guggital Banquet Banquet Variety Banquet Planning Menu Suggestions Information T&Cs Occasions First Communion Family Celebration Corporate Events First Communion Wedding Funeral Service Hall Rental Premises Dining room Small dining room Banquet Hall Cocktail Lounge Regular's area Hotel Lobby Meeting Room Outdoor All year round Valentine's Day Butcher's buffet Good Friday 'Fishlovers' Easter First Communion Asparagus season Mother's Day Father's Day 1 August Wild time Christmas parties Guggital loves vegan Vegetarian Vegan Children at Guggital Children historically Children's Menu Children's Desserts Children's Playground Painting & Playing Children's High Chairs & Changing Tables Breastfeeding & Baby food Specialties Culinary journey Perch Zug style Beefsteak tartare Vegan tartare Guggital's Summer Plate Tarte Flambée Zuger Cherry Ice Cream Cake Zug Iced Coffee Cassata Mini Coupe Espresso Guggital Ice Cream Catering Takeaway Delivery Service Finger Food & Snacks Aperitif & Apero riche Catering Catering Buffet Catering Dessert Buffet Information Guest Garden Under Chestnut Trees Garden banquets Terrace Garden lounge Relax Children's Playground Smoking Lounge Dogs in the Garden Zug Sunset Table occupancy Bits and Pieces Reservation Decoration Dietary preference Brought items | Corkage fee People with disabilities Cognitive Impairment Accessibility Dogs in the Restaurant My Bo's Dog Treats Smoking Restaurant Home Service hours
- À la Carte at Guggital | Culinary Variety with Lake View
Experience fine à la carte dining at Hotel Restaurant Guggital with a stunning lake view. Enjoy seasonal specialties, traditional dishes, and vegan options. A la carte Inhalt > Menu Dessert Menu Children's menu Wine list Beverage Menu Afternoon Menu Small menu Restaurant Hours Menu Add Culinary Winter at Guggital We are happy to spoil you with fine winter specialties in addition to Guggital's classics. Something for everyone Fine classics, Swiss and Zug specialties and Guggital classics, winter dishes with fish, meat, vegetarian and vega In keeping with Guggital tradition, we serve delicious homemade desserts, ice cream and sorbet. We look forward to seeing you! See you soon at the wintry Guggital! Facundo mit winterlichen Nesselrode Rehgeschnetzeltes mit Steinpilzen Francos Dessertvariation Frische Périgord-Trüffel Rehschnitzel Vermicelles und Coupe Nesselrode mit hausgemachter Vanilleglace Karamellisierte Maroni Flammkuchen mit Kürbiscreme, Apfel und gerösteten Kürbiskernen, auf Wunsch vegan Nüsslisalat mit Speck und Ei Snack-Trio Marinierte Oliven, geröstete Cashews und Parmesan Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern und Apfelstrudelglace Torta della Nonna Italienischer Klassiker nach Francos Familienrezept Swiss-Lachs-Variation Eine feine Variation aus Rauchlachs, mit Randen herbstlich mariniertem Lachs und feiner Lachsterrine, serviert mit Blinis und Creme fraîche Herbstliches Risotto mit Kürbis, gerösteten Haselnüssen und steirischem Kürbiskernöl Frische Périgord-Trüffel Rotkraut Veganes Reisküchlein mit Zimt, Orangenmarinade und Beeren Hausgemachte Tagliolini Facundo mit winterlichen Nesselrode Rehgeschnetzeltes mit Steinpilzen Francos Dessertvariation Frische Périgord-Trüffel Rehschnitzel Vermicelles und Coupe Nesselrode mit hausgemachter Vanilleglace Karamellisierte Maroni Flammkuchen mit Kürbiscreme, Apfel und gerösteten Kürbiskernen, auf Wunsch vegan Nüsslisalat mit Speck und Ei Snack-Trio Marinierte Oliven, geröstete Cashews und Parmesan Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern und Apfelstrudelglace Torta della Nonna Italienischer Klassiker nach Francos Familienrezept Swiss-Lachs-Variation Eine feine Variation aus Rauchlachs, mit Randen herbstlich mariniertem Lachs und feiner Lachsterrine, serviert mit Blinis und Creme fraîche Herbstliches Risotto mit Kürbis, gerösteten Haselnüssen und steirischem Kürbiskernöl Frische Périgord-Trüffel Rotkraut Veganes Reisküchlein mit Zimt, Orangenmarinade und Beeren Hausgemachte Tagliolini continue to the menu Francos Dessertvariation Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern und Apfelstrudelglace Veganes Reisküchlein mit Zimt, Orangenmarinade und Beeren Torta della Nonna Italienischer Klassiker nach Francos Familienrezept Vermicelles und Coupe Nesselrode mit hausgemachter Vanilleglace Stracciatellaglace Caramelköpi mit feinen Caramel-Fudges Zwetschgensorbet Francos Dessertvariation Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern und Apfelstrudelglace Veganes Reisküchlein mit Zimt, Orangenmarinade und Beeren Torta della Nonna Italienischer Klassiker nach Francos Familienrezept Vermicelles und Coupe Nesselrode mit hausgemachter Vanilleglace Stracciatellaglace Caramelköpi mit feinen Caramel-Fudges Zwetschgensorbet Francos Dessertvariation Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern und Apfelstrudelglace Veganes Reisküchlein mit Zimt, Orangenmarinade und Beeren Torta della Nonna Italienischer Klassiker nach Francos Familienrezept Vermicelles und Coupe Nesselrode mit hausgemachter Vanilleglace Stracciatellaglace Caramelköpi mit feinen Caramel-Fudges Zwetschgensorbet Francos Dessertvariation Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern und Apfelstrudelglace Veganes Reisküchlein mit Zimt, Orangenmarinade und Beeren Torta della Nonna Italienischer Klassiker nach Francos Familienrezept Vermicelles und Coupe Nesselrode mit hausgemachter Vanilleglace Stracciatellaglace Caramelköpi mit feinen Caramel-Fudges Zwetschgensorbet Dessert Menu Add Homemade Desserts with Tradition The Guggital’s love of sweet creations began with senior chef Franz Elsener – a trained confectioner who laid the foundation for our exquisite dessert culture. To this day, our dessert menu features traditional sweets based on his original recipes. Among the timeless classics: Cassata, Linzer Torte, and our famous Zug Iced Coffee. The passion for dessert has always been passed down in the Guggital. A few years ago, Satha Satchithanantham created a new signature piece: the Zug Kirsch Ice Cream Cake. This dessert quickly became a guest favourite and has since joined the ranks of our beloved Guggital classics. Our homemade ice cream also holds a special place in our tradition – it used to be stirred by hand in the old brine bath. Many of our ice cream recipes are still based on Franz Elsener’s originals and are refined each season with new, creative flavours. Our dessert menu is regularly enriched with delightfully seasonal creations. At Guggital, there is always something new and tempting to discover for your sweet tooth. We look forward to welcoming you soon – and to spoiling you with a homemade dessert, straight from the Guggital tradition. continue to the Dessert Menu Children's Menu Add Children are welcome in Guggital A visit to a restaurant should be fun for the whole family, especially for our younger guests! What we have for you: Delicious children's dishes and desserts: freshly cooked and tailored exactly to your wishes. Large playground: With trampoline, carousel, hand carousel, slide, swings, spring rockers, children's table and table football. You can really let off steam here! Changing table: Dear mommies, we also have a changing table in the men's area so that you can change your little darlings comfortably. Children's chairs and space for strollers: so that everyone can sit comfortably. Baby food: We are happy to warm up any baby food you have brought with you or serve freshly cooked, pureed food for your little ones. Hot water: We always have free hot water for baby bottles. Come to Guggital and have lots of fun! continue to Children in Guggital Selbstverständlich werdet ihr bei uns verwöhnt! Heute kommen bereits die Grossmütter mit ihren Enkerln ins Guggital, die bereits selbst ihre Runden als Kind darauf gedreht haben. Klassisch mit feiner Tomatensauce Liebe Kinder, ein toller Spielplatz wartet im Guggital auf euch! Feine frische Chicken Nuggets aus Schweizer Poulet mit Smarties und einem kleinen Spielzeug Die Viererschaukel ist ein Nachbau von einer Schaukel, die es schon auf einem Gemälde vom Guggital 1894 zu sehen ist. mit Rindfleischsugo Ein kleines Spielzeug gibt es zu jedem Dessert das lieben nicht nur Kinder Im Innenraum gibt es eine tolle Brioeisenbahn zum Spielen für euch! Kinderhamburger hausgemacht, das lieben Kinder Ja, das Trampolin ist ein absolutes Highlight in Guggitals Garten! Alkoholfreier Prosecco frisch zubereitet, so lieben auch Kinder Fisch Speisesaal Guggital mit herrlichem Zugerseeblick mit feinen Brot-Croûtons mit Karussell, Rutsche, Trampolin, Handkarussell, Federwippen, Schaukel, Viererschaukel, Babyschaukel, Tischfussball Selbstverständlich werdet ihr bei uns verwöhnt! Heute kommen bereits die Grossmütter mit ihren Enkerln ins Guggital, die bereits selbst ihre Runden als Kind darauf gedreht haben. Klassisch mit feiner Tomatensauce Liebe Kinder, ein toller Spielplatz wartet im Guggital auf euch! Feine frische Chicken Nuggets aus Schweizer Poulet mit Smarties und einem kleinen Spielzeug Die Viererschaukel ist ein Nachbau von einer Schaukel, die es schon auf einem Gemälde vom Guggital 1894 zu sehen ist. mit Rindfleischsugo Ein kleines Spielzeug gibt es zu jedem Dessert das lieben nicht nur Kinder Im Innenraum gibt es eine tolle Brioeisenbahn zum Spielen für euch! Kinderhamburger hausgemacht, das lieben Kinder Ja, das Trampolin ist ein absolutes Highlight in Guggitals Garten! Alkoholfreier Prosecco frisch zubereitet, so lieben auch Kinder Fisch Speisesaal Guggital mit herrlichem Zugerseeblick mit feinen Brot-Croûtons mit Karussell, Rutsche, Trampolin, Handkarussell, Federwippen, Schaukel, Viererschaukel, Babyschaukel, Tischfussball continue to the Children's Menu Eine erlesene Auswahl an Flaschenweinen im Offenausschank Wir beraten Sie gerne! Franciocortagenuss mit Seeblick und Sonnenuntergang Weinvitrine im Entree Tamas, Nicolino und Dima bereiten den Weinservice vor Ein Gläschen Wein zum Essen. Wir beraten Sie gerne! Wir führen ein gut sortiertes Weinsortiment mit manch Raritäten. Erlesene Auswahl an Weinen im Guggital Sie finden bestimmt den passenden Wein zu Ihrem Bankett! Charmant und professionell Die Auswahl an Weinen ist im Guggital beachtlich Eine erlesene Auswahl an Flaschenweinen im Offenausschank Wir beraten Sie gerne! Franciocortagenuss mit Seeblick und Sonnenuntergang Weinvitrine im Entree Tamas, Nicolino und Dima bereiten den Weinservice vor Ein Gläschen Wein zum Essen. Wir beraten Sie gerne! Wir führen ein gut sortiertes Weinsortiment mit manch Raritäten. Erlesene Auswahl an Weinen im Guggital Sie finden bestimmt den passenden Wein zu Ihrem Bankett! Charmant und professionell Die Auswahl an Weinen ist im Guggital beachtlich Eine erlesene Auswahl an Flaschenweinen im Offenausschank Wir beraten Sie gerne! Franciocortagenuss mit Seeblick und Sonnenuntergang Weinvitrine im Entree Tamas, Nicolino und Dima bereiten den Weinservice vor Ein Gläschen Wein zum Essen. Wir beraten Sie gerne! Wir führen ein gut sortiertes Weinsortiment mit manch Raritäten. Erlesene Auswahl an Weinen im Guggital Sie finden bestimmt den passenden Wein zu Ihrem Bankett! Charmant und professionell Die Auswahl an Weinen ist im Guggital beachtlich Wine List Add Guggital wine list Our wine list offers a diverse and rare selection that will impress wine connoisseurs, wine lovers and gourmets alike. Immerse yourself in the world of exquisite wines and discover the diversity of our range. Half bottle wines and wines by the glass Our carefully selected selection of bottled wines by the glass invites you to taste them. Enjoy the opportunity to try different wines by the glass and find your favorite. We also offer a fine selection of half-bottle wines (3.5 dl), ideal for small enjoyment or for sharing. Note on the wine list Please note that our wine list gives you an overview of what we have to offer. As we are always looking for new vintages and special wines, the offer listed here may differ slightly from the actual selection, vintages and prices. We would be happy to inform you about the current wines and help you with your selection. continue to Guggital's wine list continue to the Wine List Beverages Add Guggital Beverages Our diverse and well-stocked range of drinks impresses with its quality and regionality. We are particularly pleased when we can include smaller producers and Swiss products in our range. We offer an excellent selection of drinks including: Samuel Schorle : A really fine, organic apple spritzer made from Swiss standard apples from Winterthur. Euelbräu : Our tasty, spicy and organic non-alcoholic beer, also from Winterthur. Seshoai : A non-alcoholic ginger beer based on an original African recipe, produced by a Swiss startup. It is organic and impresses with its pure ginger taste. Baarer beer : Our beer on tap comes from the Baar brewery. This traditional local brewery is known for its high-quality beers and passion for the art of brewing. Enjoy a refreshing Baarer beer on your next visit to the Guggital. For each menu we offer both an alcoholic and a non-alcoholic cocktail of our own creation. Let yourself be surprised by our creative drinks menu and find your new favorite drink in Guggital. Gerne verwöhnen wir Sie mit feinen Cocktails! Immer wieder speziell, die Zuger Sonnenuntergänge Saisonal angepasst, mit und ohne Alkohol Seshoai Gingerbeer aus einem Schweizer Startup, biologisch und alkoholfrei, eine Empfehlung von uns! Drink mit weissem Porto Guggitals Grappa gut sortiertes und Schnaps-Sortiment Im Guggital gibt es Ihr Kaffeegetränk ebenfalls mit Hafermilch Besonders schön in Guggitals Gastgarten Martini Cocktail-Kreation alkoholfrei Winter-Kakao-Kreation mit Marshmallows Etter Gin ein Zuger Gin, den Sie lieben werden! Im Guggital gibt es immer saisonale Cocktail-Kreationen mit und ohne Alkohol Heiner's Gin 6317 ein wirklich gelungener Zuger Gin Wir verwöhnen Sie gerne ebenfalls mit alkoholfreien Drinks Mit einem köstlichen Drink in Guggitals Garten Gerne verwöhnen wir Sie mit feinen Cocktails! Immer wieder speziell, die Zuger Sonnenuntergänge Saisonal angepasst, mit und ohne Alkohol Seshoai Gingerbeer aus einem Schweizer Startup, biologisch und alkoholfrei, eine Empfehlung von uns! Drink mit weissem Porto Guggitals Grappa gut sortiertes und Schnaps-Sortiment Im Guggital gibt es Ihr Kaffeegetränk ebenfalls mit Hafermilch Besonders schön in Guggitals Gastgarten Martini Cocktail-Kreation alkoholfrei Winter-Kakao-Kreation mit Marshmallows Etter Gin ein Zuger Gin, den Sie lieben werden! Im Guggital gibt es immer saisonale Cocktail-Kreationen mit und ohne Alkohol Heiner's Gin 6317 ein wirklich gelungener Zuger Gin Wir verwöhnen Sie gerne ebenfalls mit alkoholfreien Drinks Mit einem köstlichen Drink in Guggitals Garten continue to the Drinks Menu Culinary indulgence programme Restaurant Guggital Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Nachmittags im Guggital - feine, sommerliche, bunte Plättli: Wahlweise mit Fleisch, vegetarisch oder vegan. Als kleiner Snack oder zum Cocktail, Riesencrevetten mit Pankopanade Auch für Teilzeit-Veganer ein Hochgenuss, zubereitet aus Seidentofu, serviert mit einer feinen Erdbeersauce Afternoon Menu Add Afternoon in Guggital The Guggital is also open in the afternoon. We invite you to relax with us and treat yourself to a selection of delicious food and drinks. Enjoy our exquisite cocktails and drinks, aperitif snacks, a fine selection of dishes as well as tempting desserts and coupes. Our small menu and coupe menu are available daily from 1:30 p.m. to 5:30 p.m. Afternoon menu Summer Coupe Add Summertime is coupe time - Our sweet afternoon menu Welcome to the most beautiful guest garden in Zug! We'll be happy to spoil you with delicious coupes - a tantalising selection of classic and homemade creations, all prepared with our homemade ice cream. Immerse yourself in our photo gallery and discover which coupe will become your new favourite. How about a refreshing strawberry coupe, a tempting banana sundae or a trendy cookie dough ice cream? Perhaps you prefer a classic like the Swedish sundae, refined with fine Zuger eggnog from the Klosterhof (Horat family) in Zug? In any case, enjoy your afternoon with us in the Guggital, under the shady canopy of our old chestnut trees. Let yourself be enchanted by the atmosphere and spend relaxing hours in good company. We look forward to your visit and to spoiling you with our summer delicacies! continue to Desserts Servicemitarbeiter Tamas Czira Servicemitarbeiter Giorgio Djordjevic Servicemitarbeiter Riccardo Rea Servicemitarbeiter Nicolino Oliverio Servicemitarbeiter Tamas Czira Servicemitarbeiter Giorgio Djordjevic Servicemitarbeiter Riccardo Rea Servicemitarbeiter Nicolino Oliverio Servicemitarbeiter Tamas Czira Servicemitarbeiter Giorgio Djordjevic Servicemitarbeiter Riccardo Rea Servicemitarbeiter Nicolino Oliverio Servicemitarbeiter Tamas Czira Servicemitarbeiter Giorgio Djordjevic Servicemitarbeiter Riccardo Rea Servicemitarbeiter Nicolino Oliverio Servicemitarbeiter Tamas Czira Servicemitarbeiter Giorgio Djordjevic Servicemitarbeiter Riccardo Rea Servicemitarbeiter Nicolino Oliverio Servicemitarbeiter Tamas Czira Servicemitarbeiter Giorgio Djordjevic Servicemitarbeiter Riccardo Rea Servicemitarbeiter Nicolino Oliverio Servicemitarbeiter Tamas Czira Servicemitarbeiter Giorgio Djordjevic Servicemitarbeiter Riccardo Rea Servicemitarbeiter Nicolino Oliverio Servicemitarbeiter Tamas Czira Servicemitarbeiter Giorgio Djordjevic Servicemitarbeiter Riccardo Rea Servicemitarbeiter Nicolino Oliverio Service times Add Service times at Guggital General opening hours Monday to Saturday 07:00 - 23:00 Sunday 07:30 - 22:00 Breakfast buffet Monday to Saturday 07:00 - 10:00 am Sunday 07:30 - 10:00 am Morning snacks, coffee breaks, aperitifs 08:00 - 11:30 a.m. A la carte lunch 11:30 - 13:30 continue to the menu Afternoon menu Drinks, aperitifs, snacks, small dishes, selection of coffees and desserts 13:30 - 17:30 A la carte dinner 17:30 - 21:00 continue to the menu Company holidays Saturday December 20, 2025 to Monday January 5, 2026 (restaurant in the evening) Book your table in advance - for your best dining experience! We would like to offer you an unforgettable restaurant experience and devote sufficient time and attention to you. We therefore ask you to make use of the pre-booking option. A reservation allows us to optimally prepare your visit and ensure that you receive the best service. Please note that an unoccupied table is not automatically a free table. By making a reservation, you avoid unnecessary waiting times and we can take your wishes and preferences into account even better. Thank you for your understanding and support! continue to This & That Restaurant See you soon at Guggital Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Frequently searched Menu Wine List Menu Suggestions Christmas Menu Suggestions Aperitif Snacks & Finger Food Opening Hours Home Restaurant Guggital Aktuell Christmas Season Birthday Reservation requested Menu Menu Dessert Menu Children's Menu Wine List Beverage Menu Afternoon Menu Restaurant Service Hours Christmas Season Christmas Celebrations Christmas Menu Suggestions Aperitif/Appetizer Aperitif currently Apero riche Finger Food Buffet Finger Food & Snacks Aperitif Package Finger Food Package Apero riche Package Apero riche Guggital Pre-order (from 2 people) Chateaubriand Fondue Chinoise Banquets Guggital Banquet Banquet Variety Banquet Planning Menu Suggestions Information T&Cs Occasions First Communion Family Celebration Corporate Events First Communion Wedding Funeral Service Hall Rental Premises Dining room Small dining room Banquet Hall Cocktail Lounge Regular's area Hotel Lobby Meeting Room Outdoor All year round Valentine's Day Butcher's buffet Good Friday 'Fishlovers' Easter First Communion Asparagus season Mother's Day Father's Day 1 August Wild time Christmas parties Guggital loves vegan Vegetarian Vegan Children at Guggital Children historically Children's Menu Children's Desserts Children's Playground Painting & Playing Children's High Chairs & Changing Tables Breastfeeding & Baby food Specialties Culinary journey Perch Zug style Beefsteak tartare Vegan tartare Guggital's Summer Plate Tarte Flambée Zuger Cherry Ice Cream Cake Zug Iced Coffee Cassata Mini Coupe Espresso Guggital Ice Cream Catering Takeaway Delivery Service Finger Food & Snacks Aperitif & Apero riche Catering Catering Buffet Catering Dessert Buffet Information Guest Garden Under Chestnut Trees Garden banquets Terrace Garden lounge Relax Children's Playground Smoking Lounge Dogs in the Garden Zug Sunset Table occupancy Bits and Pieces Reservation Decoration Dietary preference Brought items | Corkage fee People with disabilities Cognitive Impairment Accessibility Dogs in the Restaurant My Bo's Dog Treats Smoking Restaurant Home Service hours


.jpg)
